Welkom op 4Jeans.nl! Dé online spijkerbroekenwebshop waar je terecht kunt voor jeans van enkel de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs.

Wat is 4Jeans?

Online spijkerbroeken kopen doe je bij 4Jeans. En waarom zou je je heren spijkerbroek bij 4Jeans bestellen? Omdat je bij ons niet alleen online jeans kunt kopen van hoge kwaliteit, we nemen klantenservice ook serieus en helpen je graag bij het vinden van de ideale heren jeans. Mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over een kleur, pasvorm of maatvoering – schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag bij het vinden van de juiste broek.

Nog een aantal voordelen van online een spijkerbroek kopen bij 4Jeans:

  • Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €90,-
  • Spijkerbroeken van hoge kwaliteit
  • Een duurzaam assortiment
  • Geen kinderarbeid!

Waarom blueXonly en Faster jeans?

Bij 4jeans kan je jeans kopen van de Nederlanse jeansmerken blueXonly en Faster jeans. Maar waarom deze twee merken?

Omdat we behalve kwaliteit en een goede prijs, ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het komt nog te vaak voor dat heren jeans worden gemaakt in fabrieken waar er sprake is van kinderarbeid. Bij 4Jeans vinden we het belangrijk dat fabrieksmedewerkers eerlijk betaald krijgen voor het maken van spijkerbroeken.

Het milieu mag ook niet vergeten worden. BlueXonly en Faster jeans worden gemaakt in een fabriek waarbij alles op alles wordt gezet om zo duurzaam mogelijk broeken te fabriceren. Denk aan het continue verminderen van het watergebruik en de CO2-uitstoot van de fabriek. Al met al streven blueXonly en Faster jeans voor een wereld waar medewerkers gelukkig zijn met hun werk in de fabriek en waarbij het milieu wordt gewaarborgd.

Neem ook een kijkje op de website van blueXonly voor meer informatie.